Tickets

De Nacht van de literatuur 2023 is op 18 maart. De activiteiten vinden plaats op 10 locaties en er zijn drie rondes (start om 20.00, 21.15 & 22.30 uur). Om zoveel mogelijk interviews en activiteiten te kunnen bijwonen, bieden we verschillende tickets aan. Met een passe-partout kun je bij iedere tijdronde een keuze maken voor een interview. Je bezoekt dan een activiteit die start om 20.00 uur, 21.15 uur en 22.30 uur. Wie je bezoekt, kun je op de avond zelf bepalen en als de gekozen zaal vol is, zijn er nog volop alternatieven.
Wil je uitsluitend kiezen voor één activiteit? Koop dan een rondeticket. Dat kan voor de verschillende tijdsloten en het geeft ook de mogelijkheid op de avond zelf nog definitief te bepalen wie je wilt bezoeken. We kunnen je helaas niet vooraf een plek garanderen, maar de ‘grotere namen’ staan natuurlijk op de grote locaties gepland. Is de locatie vol, dan biedt de Nacht van de literatuur een groot aantal alternatieven in de buurt. 

Nacht van de Literatuur
Kies een activiteit naar keuze in elke ronde met een passe-partout. Kosten € 25,00 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

test popup