Schrijfwedstrijd afgelast ivm gezondheidsproblemen Francine Oomen

Francine Oomen zou gast zijn van de Nacht van de literatuur. Helaas heeft zij in verband met gezondheidsproblemen af moeten zeggen. Aan haar komst hadden we een schrijfwedstrijd gekoppeld. We hebben deze wedstrijd ook afgelast.  Het blijft een mooi idee om de invloed en betekenis van haar ‘Hoe overleef ik-boeken’ te onderzoeken. Wellicht dat Francine later dit jaar of volgend jaar alsnog naar Amersfoort komt. Dan organiseren we alsnog een schrijfwedstrijd.

 

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

test popup

Blijf op de hoogte

En schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Nacht van de Literatuur.

Je aanmelding is gelukt!