Twan Vet

Twan Vet (1998) schrijft poëzie, proza, liedteksten en componeert muziek. Hij is onderdeel van het programma in De Drie Ringen.

Zijn gedichten verschenen onder meer in literaire tijdschriften zoals de Revisor, Het Liegend Konijn, DW B, Deus Ex Machina, in kranten zoals het Algemeen Dagblad en NRC en waren te horen op radiostations zoals Radio Veronica, NPO Radio 1 en 3FM.

Hij blogt wekelijks voor Tirade, is medeoprichter en -redacteur van literair tijdschrift Landauer en las zijn gedichten voor op festivals zoals (eerder) de Nacht van de Literatuur en Dichters in de Prinsentuin. Ook is hij deel van het kleinkunstpopduo Ransijn en Vet.

Van 2021 tot eind januari 2024 was hij stadsdichter van Amersfoort.


Locatie: De Drie Ringen
Aanvangstijden:  20.00 uur, 21.15 uur en 22.30 uur

 

S

Twan Vet fotograaf © Rodreique Arisiaman

De Nacht van de Literatuur wordt mede mogelijk gemaakt door:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

test popup