Abduselam & Samah

Bahram Sadeghi interviewt Semir Abduselam

In de mooie oude locatie van De Volmolen gaat Bahram Sadeghi in gesprek met De Eritrees-Nederlandse Semir Abduselam. Hij brengt, in samenwerking met Stichting SAMAH, een boek uit met verhalen van jonge mensen met een vluchtelingenachtergrond. Ze delen verhalen over veerkracht, levensveranderende gebeurtenissen en hoe hun landing in Nederland verloopt.

SAMAH draagt bij aan de verbetering van het welzijn van jonge alleenstaande asielzoekers in de leeftijd van 12 tot en met 25 jaar, door hun belangen te behartigen en hun positie in (zowel) de Nederlandse samenleving als in het land van herkomst te versterken.

Interviewer Bahram Sadeghi (Iran) is schrijver, journalist en presentator. Hij werkt als programmamaker en debatleider bij oa Pakhuis de Zwijger, Movies that Matter en IDFA. Hij heeft ook ervaring met vluchten. Hij schreef daar zelf het boek ‘Over hoe een aanslag onze levens veranderde’ over.

Aanvangstijden: 20.00 & 21.15 uur
Prijs: gratis

Semir Abduselam
foto:

Locatie:

De Volmolen
Plantsoen Noord 2, 3811 GH Amersfoort


De Nacht van de Literatuur wordt mede mogelijk gemaakt door:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

test popup