Pop-up-Poëzie, door Taalpodium 

Dichtkunst op Verzoek bij ‘Pop-up-Poëzie’! De dichters van Taalpodium maken speciaal voor jou ter plaatse een gedicht. Over wat je bezighoudt, over wat je lief is, over wat je maar wilt. Omdat jouw gedicht à la minute handgeschreven of -getypt worden, is het uniek, eenmalig en exclusief. Alleen jíj krijgt het mee naar huis: om te bewaren of cadeau te geven.

Locatie: KAdECafé
Tijden: doorlopend van 20.00 tot 22.00 uur
Prijs: gratis. Over Taalpodium:  


met meer dan honderd leden is dit de grootste vereniging van veelal ‘autonome’ dichters en schrijvers in Midden-Nederland. Zij biedt leden een podium om hun verhalen en gedichten voor te dragen en te publiceren. Zoals op diverse (open)podiumbijeenkomsten, in het eigen literaire tijdschrift SCHREEF en in de tweejaarlijkse Verzamelbundel. Ook organiseert zij workshops en is betrokken bij literaire of culturele activiteiten en schrijfwedstrijden.  
Schrijf je ook? Meld je aan!

www.taalpodium.nl

Locatie:

KAdE cafe
Eemplein 75, 3812 EA Amersfoort


De Nacht van de Literatuur wordt mede mogelijk gemaakt door:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

test popup