Philip Huff

Philip Huff is geboren in Naarden op 28 september 1984. Is een Nederlandse schrijver en regisseur. Hij schrijft romans, verhalen, essays, gedichten, liedteksten en filmscenario’s. Studeerde Spaans, filosofie en geschiedenis. Woont afwisselend in Amsterdam en New York. Schrijft in het Engels en Nederlands. Zijn nieuwste roman heet ‘Wat je van bloed weet’, waaraan hij 14 jaar werkte. Dat boek kwam meteen op 1 binnen in de Bestsellers60. Hij is ook bekend geworden door zijn deelname in augustus 2018 aan ‘De slimste mens’, waar hij de finale haalde.

Lolies van Grunsven
Was 14 jaar wervend redacteur voor diverse uitgeverijen. Actief op het gebied van Nederlandse en buitenlandse fictie en non-fictie. Werkte samen met vele bekende schrijvers. Begon in 2010 haar eigen literaire agentschap. Richt zich op de begeleiding van talentvolle schrijvers.

Aanvangstijden: 20.00 & 21.15 
Prijs: Onderdeel van het passe partout

Locatie:

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Smallepad 5, 3811 MG Amersfoort

Philip Huff
foto: © Daniel Cohen

De Nacht van de Literatuur wordt mede mogelijk gemaakt door:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

test popup