Open podium

Geef je nu op!
Voor het eerst is er een open podium op de Nacht van de literatuur. Heb jij een zelfgeschreven gedicht, kort verhaal of romanfragment dat je graag wilt delen met een groot publiek, dan is dit jouw kans. Het open podium zal plaatsvinden op de Nacht van de Literatuur op zaterdag 18 maart. Exacte tijd en locatie laten we je na het sluiten van de aanmeldtermijn weten.

Je kunt je tot en met zondag 5 maart opgeven via info@nachtvandeliteratuur.nl. Graag onder vermelding van jouw naam, contactgegevens en wat je wilt gaan doen. Elke voordracht krijgt ongeveer 3 minuten. We zien je graag op 18 maart terug op ons open podium!

NB: mochten er te weinig aanmeldingen zijn dan wordt dit onderdeel geschrapt. Bij te veel aanmeldingen zal er een selectie gemaakt worden.

Tijd: 22.30 – 23.15
Prijs: gratis

Foto: Henri Krul

Locatie:

Bibliotheek Het Eemhuis

Eemzaal

Eemplein 71,  3812 EA Amersfoort


De Nacht van de Literatuur wordt mede mogelijk gemaakt door:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

test popup