De Literaire Boyband

Ze zijn hot. Ze hebben de moves. Ze kennen hun klassiekers. En ze brengen menig hart én hoofd op hol. Maak kennis met dé literaire sensatie van nu: BOYBAND!

BOYBAND bestaat uit dichter Wout Waanders (Buddingh’ Prijs 2021), muzikant Laurens van de Linde (LRNS), theatermaker Koen Frijns (Frino), striptekenaar Jelko Arts en dichter en theatermaker Martin Rombouts (winnaar De Slimste Mens 2023).

BOYBAND maakt literatuur om doorheen te gillen: poëzie op een podium, maar dan met meezingbare strofen, zwoele blikken en de constante dreiging van een break-up. BOYBAND is het enige schrijverscollectief mét dansmoves. Op 17 januari bracht het collectief hun eerste album uit, IN CANON, met daarop onder andere het zeer dansbare de Adriaan van Discotheek.
Eerder stonden ze al op Lowlands, in de Kleine Komedie en tijdens de Kunstnacht van 2021. En nu staan ze hier, in Amersfoort, op de Nacht van de Literatuur. Beleef de sensatie en mis het niet!
En wie weet kunnen we de boys verleiden om nog héél even te blijven hangen.

Aanvangstijden: 21.15 & 22.30
Prijs: Onderdeel van het passe partout

Literaire Boyband
foto © Anna Fransen

Locatie:

Zandfoort aan de Eem
Eemlaan 100, 3812 ED Amersfoort


De Nacht van de Literatuur wordt mede mogelijk gemaakt door:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

test popup