Zin in een literaire snack? Tijdens de Nacht van de Literatuur op 18 september 2021 in De Bibliotheek Het Eemhuis kun je daarvoor niet alleen terecht bij de drie hoofdgasten, Tommy Wieringa, Tobi Lakmaker en Auke Hulst. De bezoeker met lekkere verhalentrek kan eenvoudig een kort verhaal… uit een machine trekken!

In navolging van het kroketje uit de muur, een tientje uit de flappentap of een chocoladereep uit de automaat, kun je van 18 tot en met 22 september in de hal van de bibliotheek ook een kort verhaal uit een machine halen. De enige echte Verhalenmachine is eigendom van het International Literature Festival Utrecht (ILFU), dat 23 september begint, enkele dagen na de Nacht van de Literatuur.

Tot het assortiment behoren korte verhalen van onder andere Remco Campert, Herman Koch, Lévi Weemoedt, A.L. Snijders, Manon Uphoff en Maarten Biesheuvel, en je laat ze met één druk op de knop gratis uit de machine rollen. Liefhebbers van literatuur kunnen hun hart dus ophalen; live bij de Nacht van de Literatuur en het ILFU, én met een versgetrokken verhaal (voor onderweg naar huis).

Wil je de Verhalenmachine wel eens proberen, of komen luisteren naar Tommy Wieringa, Tobi Lakmaker of Auke Hulst? Kaarten voor de Nacht van de Literatuur bestel je hier. Kun je er niet fysiek bij zij? Geen nood, er is ook een livestream! Ook die kaarten kun je hier bestellen.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

test popup

Blijf op de hoogte

En schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Nacht van de Literatuur.

Je aanmelding is gelukt!